Зошто да не изберете нас?

Zhejiang Kangchuang Electric Co., Ltd. се наоѓа во Лиуши, „електричниот главен град“ на источниот брег на Кина.Има аеродром, пристан, железничка станица и автопат, со удобен превоз и убава околина.Zhejiang Kangchuang Electric Co., Ltd. е високотехнолошка компанија која интегрира висок и низок напонски развој, дизајн, производство, продажба и извоз.

 • about_us01

Стабилност на производот и квалитетна услуга!

Ние сме еден од најголемите производители

истакнати производи

Нашите предности

 • Силен технички

  Силен технички

  Техничката сила е силна.

 • Цели на услугата

  Цели на услугата

  Компанијата се придржува до политиката „квалитетот на прво место, на прво место клиентот“.

 • Обезбедување на квалитет

  Обезбедување на квалитет

  Има добиено голем број авторитативни сертификати и го положил сертификатот за системот за квалитет.