Pse na zgjodhet ne?

Zhejiang Kangchuang Electric Co., Ltd. ndodhet në Liushi, "kryeqyteti elektrik" në bregun lindor të Kinës.Ka një aeroport, një skelë, një stacion hekurudhor dhe një autostradë, me transport të përshtatshëm dhe një mjedis të bukur.Zhejiang Kangchuang Electric Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që integron zhvillimin, projektimin, prodhimin, shitjen dhe eksportin elektrik të tensionit të lartë dhe të ulët.

 • rreth_ne01

Stabiliteti i produktit dhe shërbimi cilësor!

Ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj

produktet e paraqitura

Përparësitë tona

 • Teknik i fortë

  Teknik i fortë

  Forca teknike është e fortë.

 • Qëllimet e Shërbimit

  Qëllimet e Shërbimit

  Kompania i përmbahet politikës "cilësia në radhë të parë, klienti i pari".

 • Sigurimi i cilësisë

  Sigurimi i cilësisë

  Ka marrë një sërë certifikatash autoritative dhe ka kaluar certifikimin e sistemit të cilësisë.