Hvad er funktionen af ​​vakuumafbryderen

Hvad er funktionen afvakuumafbryder?
1, Strømafbrydere bruges hovedsageligt til at åbne og lukke kredsløb i strømsystemer.Når der opstår kortslutningsfejl i kredsløbet, kan kortslutningsstrømmen afbrydes ved at lukke afbryderen hurtigt, og uheldsomfanget kan forhindres i at udvide sig.
2、 Afbryderen kan også bruges til at styre og beskytte motoren og transformeren og dermed spille rollen som beskyttelse af motoren og transformeren.Derudover kan den bruges som en fejlsignalvisningsenhed, så den kan bruges til fjernstyring, central overvågning, overvågning af driften af ​​udstyr og kan også bruges som kortslutningsbeskyttelse i tilfælde af linjefejl.
3、 Afbryderen kan hurtigt afbryde belastningsstrømmen uden strømafbrydelse.Når kredsløbet svigter, kan belastningsstrømmen overføres fra fejlpunktet til et mere sikkert sted, hvilket reducerer tiden for strømsvigt og undgår det økonomiske tab forårsaget af strømsvigt.
4、 Afbryderen kan også bruges til motorkortslutningsbeskyttelse, og motoren må ikke blive beskadiget på grund af fejl.
5、 Afbryderen kan styres af trefaset elektricitet, som kan give forskellige spændingsværdier i forskellige tidsperioder.
6 、 Vakuumafbryderen har karakteristika for lille volumen, let vægt, høj pålidelighed og så videre på grund af vedtagelse af lysbueslukningsstrukturen med høj vakuumgrad og lav isolationsmodstand.Vakuumafbryder er blevet en af ​​de mest udbredte elektriske apparater i AC-kredsløb, som kaldes "den sidste forsvarslinje" i strømsystemet.På nuværende tidspunkt er vakuumafbrydere meget udbredt i distributionsnetværk og spiller en vigtig rolle.
7、 På nuværende tidspunkt kan de almindeligt anvendte vakuumafbrydere opdeles i tre kategorier: gasisolationsafbryder (GIS), lysbueslukningsmedium er vakuum og luftisoleringstilstand: lysbueslukningskammer er metaloxidstruktur.

https://www.cnkcele.com/zw8-12fg-12kv-630-1250a-outdoor-intelligent-power-protection-switch-vacuum-circuit-breaker-product/


Indlægstid: 23-2-2023